Många utbildningar är fortfarande öppna för så kallad "sen ansökan” ändå att sista ansökningsdag är passerad. Kontakta respektive utförare för att ta reda på om ansökningar fortfarande tas emot.
YH4, logotype

Kontakt

Kontakta nätverket
För att komma i kontakt med nätverket kan du antingen kontakta Östsvenska Yrkeshögskolan AB som utgör kansli för Yh4.se via www.osyh.se eller skicka ett mail till alla(a)yh4.se, då når du alla medlemmar i nätverket.

Frågor om utbildning
Har du frågor om en specifik utbildning, vill du erbjuda LiA-plats eller engagera dig i en pågående utbildning? Kontakta isåfall aktuell utbildningsanordnare. Information hittar du i anslutning till varje utbildning. Lista över utbildningar.

Frågor om yrkeshögskola
Har du generella frågor om yrkeshögskolan? Vill du påverka utbildningsutbudet eller engagera dig i framtagandet av en ny utbildning?

Eller är du utbildningsarrangör och funderar på att etablera dig i regionen?

Kontakta isåfall Östsvenska Yrkeshögskolan AB, som utgör kansli för Yh4.se-samarbetet. Östsvenska Yrkeshögskolan AB når du via www.osyh.se

Frågor om administration av Yh4.se
Är ni utbildningsanordnare som presenterar era utbildningar på Yh4.se och behöver hjälp att administrera sidan? Kontakt: magnus.johansson@osyh.se

 

Välkommen med dina frågor!