YH4, logotype

Digital marknadskommunikatör

Vill du bli expert på digital marknadsföring? De senaste åren har utvecklingen skapat fantastiska möjligheter att synas och kommunicera i digitala kanaler. Många organisationer och företag har svårt att få grepp om sin digitala marknadsföring och här har du som digital marknadskommunikatör en viktig funktion. I din yrkesroll ansvarar du för att utveckla och underhålla företagets digitala närvaro samtidigt som du skapar attraktiva kommunikationskanaler. Utbildningen sker på distans, med vissa intensiva träffar i Tranås.

Vad arbetar jag med?

Med din breda kompetens inom marknadsföring för digitala, mobila och sociala kanaler har du en viktig roll i företaget. Du får avancerade kunskaper om den digitala marknadsföringens roll och betydelse. Du lär dig planera, organisera och utvärdera, samtidigt som du fritt kan använda verktyg, metoder och modeller. Allt för den digitala marknadsföringen. Självständigt skriver du kreativa och anpassade texter för digital kommunikation. Strategiskt och analytiskt förstår och utvecklar du marknadsföringen efter bolagets strategi.

Du skapar, tillämpar och utvärderar digitala marknadsanalyser och marknadsplaner, både på svenska och engelska. I ditt yrke arbetar du även med att skapa och underhålla webbsidor, allt utifrån företagets eller kundens önskemål och behov.

Intresseanmälan

Är du nyfiken på den här utbildningen? Fyll i formuläret här nedan så återkommer vi till dig med mer information.

Ditt namn*

Din e-postadress*

Utbildning(ar) du är intresserad av*

Vad vill du veta mer om?

Summan av två gånger två*
(Används som en kontroll för att hindra spam och liknande)

Digital marknadskommunikatör

S_185_101_marknad

Utbildningsform:

Yrkeshögskola

Studieort:

Tranås (distans)

Antal poäng:

400 Yh-poäng

Sista ansökningsdatum:

Mer information under januari 2019

Kontaktperson:

Erika Wilson Levahn

Telefonnummer:

073-504 84 63

E-post:

erika.wilson.levahn@tucsweden.se

Webbadress:

www.tucsweden.se/yrkeshogskola...