YH4, logotype

Söker du kvalificerad arbetskraft?

Utbildningar som svarar mot dina behov
Yrkeshögskoleutbildning är en av de viktigaste resurserna för att tillgodose näringslivet med rätt arbetskraft. Regionens anordnare har specialframtagna utbildningar som siktar direkt på ditt företags behov. Som arbetsgivare har du mycket att vinna på att nyttja fördelarna med yrkeshögskolan och har många möjligheter att engagera dig i utbildningarna.

Genom utbildningarnas starka arbetslivskoppling får studenterna aktuella, relevanta och praktiska kunskaper som efterfrågas på arbetsmarknaden. Det stora inslaget av lärande i arbete (LIA) innebär att du som arbetsgivare får möjlighet att handleda en student på arbetsplatsen. En student som kanske blir din framtida medarbetare?

I Östgötaregionen finns för närvarande ett 30-tal yrkeshögskoleutbildningar inom områden där det råder stor efterfrågan på kvalificerad arbetskraft. Kontakta aktuell utbildningsanordnare om du vill komma i kontakt med potentiella framtida medarbetare. Utbildningarna och kontaktuppgifter hittar du under rubriken ”utbildningar” i vänstermarginalen.