YH4, logotype

Rekryterings- & bemanningsspecialist

S_600_337_rekryterings-bemanningsspecialist-1024x576

Vill du hjälpa människor till sitt nästa arbete och gillar att bygga goda relationer på arbetsmarknaden? Då kan rollen som rekryterings- och bemanningsspecialist passa dig. I din yrkesroll är det du som blir de sökandes första kontakt samtidigt som du har kontakt med flera olika typer av företag som behöver hjälp med inhyrning och/eller rekrytering.

Som rekryterings- och bemanningsspecialist följer du hela rekryteringsprocessen från företagets behov och dess kravprofil. Du, som rådgivare, hjälper företaget att få fram rätt kravprofil och sedan är det du som arbetar med urval, intervjuer och testning för att se vilken kandidat som är bäst lämpad för det specifika uppdraget.

Vad arbetar du med?

Som rekryterings- och bemanningsspecialist blir du en viktig pusselbit för företag när det kommer till att hitta den kompetens som behövs. Rekryterings- och bemanningsföretagen vittnar om att trycket är högt och att man själv rekryterar för att kunna möta upp behovet på arbetsmarknaden.

I ditt yrke ansvarar du för att självständigt utföra hela rekryterings- och bemanningsprocessen där du tolkar och upprättar arbetsrättsavtal utifrån juridiska aspekter. Du träffar många personer i din yrkesroll som är redo att ta nästa steg i karriären. Där behöver du kunskap och färdigheter att kunna kommunicera och förmedla både positiv och negativ feedback.

Utbildningen ger dig specialiserade kunskaper inom teoretiskt och praktiskt rekryterings- och bemanningsarbete. Du får färdigheter i att systematiskt planera, genomföra och analysera arbetet . För att kunna leverera det arbetslivet efterfrågar lär du dig att tolka och identifiera finansiella rapporter och nyckeltal samt budgetarbete.

Intresseanmälan

Är du nyfiken på den här utbildningen? Fyll i formuläret här nedan så återkommer vi till dig med mer information.

Ditt namn*

Din e-postadress*

Utbildning(ar) du är intresserad av*

Vad vill du veta mer om?

Sveriges huvudstad*
(Används som en kontroll för att hindra spam och liknande)

Rekryterings- & bemanningsspecialist

S_185_104_rekryterings-bemanningsspecialist-1024x576

Utbildningsform:

Yrkeshögskola, distans

Studieort:

Tranås

Antal poäng:

340 Yh-poäng

Sista ansökningsdatum:

17 april 2024

Startdatum:

Augusti 2024

Antal platser:

30

Kontaktperson:

Sofie Gustafsson, utbildningsledare

Telefonnummer:

0140-44 45 45

E-post:

sofie.gustafsson@tucsweden.se