YH4, logotype

Hållbara transporter

S_600_400_htk22

Vill du vidareutvecklas inom din yrkesroll och spetsa din kompetens inom hållbara transporter? Då är detta utbildningen för dig!


Utbildningen är flexibel och genomförs på distans, på halvtid, för att underlätta för yrkesverksamma att delta. Under en kort studietid bygger du på dina tidigare kunskaper och yrkeserfarenhet.

Efter utbildningen kommer du att ha kompetenser att

Du får kunskaper om/i godstransportsystemet och dess aktörer; hur branschen transporter, spedition och lager kan bidra till att uppfylla Agenda 2030-målen; godstransporters miljöpåverkan; bränsle- och lastbilstyper; investeringskalkyler; transporteffektivitet; aktuellt regelverk vad gäller transporter, arbetsmiljö och arbetsrätt; säkerhetsaspekter inom transport och lager; marknadsföring och "nudging".

Efter utbildning har du färdigheter i att utforma mål, handlingsplaner och indikatorer med tillhörande uppföljning som utgår från relevanta delar i Agenda 2030; göra analyser och kalkyler kopplat till investeringsbeslut; genomföra riskbedömningar och vidta förebyggande åtgärder vad gäller kris- och nödlägessituationer; arbeta främjande och förebyggande för att motverka diskriminering och skapa en hälsosam arbetsplats

Intresseanmälan

Är du nyfiken på den här utbildningen? Fyll i formuläret här nedan så återkommer vi till dig med mer information.

Ditt namn*

Din e-postadress*

Utbildning(ar) du är intresserad av*

Vad vill du veta mer om?

Kommer efter bokstaven b*
(Används som en kontroll för att hindra spam och liknande)

Hållbara transporter

S_185_123_htk22

Utbildningsform:

Yrkeshögskola

Studieort:

Distans

Antal poäng:

45 YH-Poäng

Sista ansökningsdatum:

10 september 2023

Startdatum:

27 mars 2023

Kontaktperson:

Carolyn Belgrave Rappestad

Telefonnummer:

011-15 79 22

E-post:

carolyn.belgraverappestad@norrkoping.se