YH4, logotype

Byggledare – bygg och anläggning

S_600_398_1261g-bild

Vill du vara "spindeln i nätet", ta ansvar och lösa problem? Utbilda dig i så fall till byggledare, arbetsmarknaden ser ljus ut.

Regionens tillväxt är stark och det kommer att byggas mycket under ett antal år. Infrastrukturprojekt som Ostlänken kommer att föra med sig om- och nybyggnadsprojekt som bidrar till ökad efterfrågan på personer med byggledarkompetens.

Att arbeta som byggledare är en ansvarsfull uppgift och du kommer att kunna ha det övergripande ansvaret för planering, produktion och uppföljning samtidigt som du kan komma att ha personalansvar. Du kan exempelvis arbeta som byggledare på entreprenörsidan men även som t ex projekt-/byggledare på ett konsultföretag, fastighetsbolag eller inom en kommun/myndighet. Oavsett var du hamnar så kommer du att kunna jobba med ledning av bygg- och anläggningsprojekt och ansvara bl a för tidsplan, budget och kvalitet.

För att lyckas i yrkesrollen behöver du vara en ödmjuk och ordningsam person. Vara duktig på administration och tycka om att arbeta tillsammans med andra, ha naturliga ledaregenskaper och ha förmåga att driva projekt framåt och lösa problem.

Utbildningen planeras och genomförs i samarbete med branschföretag. Det ger dig som studerande möjlighet att få insikter i din framtida yrkesroll och ett nätverk med tänkbara arbetsgivare. I utbildningen ingår 26 veckors praktik där du använder din nyvunna kunskap och får viktiga erfarenheter från branschen. Du har salsföreläsningar ca 2,5 dagar i veckan. Resten av tiden studerar du på egen hand och jobbar bl a med grupp- och inlämningsuppgifter.

Läs mer på:
www.esbs.se

Intresseanmälan

Är du nyfiken på den här utbildningen? Fyll i formuläret här nedan så återkommer vi till dig med mer information.

Ditt namn*

Din e-postadress*

Utbildning(ar) du är intresserad av*

Vad vill du veta mer om?

Solens färg*
(Används som en kontroll för att hindra spam och liknande)

Byggledare – bygg och anläggning

S_185_122_1261g-bild

Utbildningsform:

Yrkeshögskola

Studieort:

Norrköping

Antal poäng:

410 Yh-poäng

Kontaktperson:

Mats Hedström

Telefonnummer:

011-12 12 03

E-post:

mats.hedstrom@esbs.se

Webbadress:

www.esbs.se